OVER DEZE WEBSITE   |   GASTENBOEK   |   AANRADERS   |   DISCLAIMER   

Tekst   Foto's
HOME     HAARLEMMERMEER      DORPEN      T OUDE BUURTJE      PERSONEN      ZOEKPLAATJES      FOTOALBUMS      FILMS     
« vorige volgende »

ZOEKPLAATJE

Onbekend Hoofddorp Noodwoning 195_ 992

Plaats hier uw info


Eerder door bezoekers geplaatste info
Dit huisje staat in Vijfhuizen, Jan [commentaar Jan: Moeilijk te zeggen Maup, er stonden identieke huisjes overal in de polder. In Vijfhuizen zou je op de achtergrond meer huizen moeten zien? Het zou mooi zijn als er een PEN lijst boven water kwam met waar dit huisje (nr 23) stond]
Maup Kluijt, 19 april 2014
Architekt J.B. van Loghem heeft deze transformatorhuisjes ontworpen. Volgens zijn catalogus bevinden de archieven van de NUON en de P.E.N. zich in het Rijksarchief Noord Holland in Haarlem,misschien kan je er daar achter komen waar dit transformatorhuisje stond.Op de Aalsmeerderweg ter hoogte van de Adelswet heeft er ook een gestaan.
jacco, 3 februari 2013
Commentaar Jan:  Hartelijke dank voor de tip, ga ik eens checken;

op de kruising Sloterweg/Vijhuizerweg richting Rijk stond ook zo’n huisje
ineke roodenburg, 17 december 2012
Commentaar Jan:  Ja inderdaad. ze stonden overal in de polder. Dit is nummer 23 dus misschien dat er eens een lijst van de PEN oid boven water komt waarop staat waar welk huisje stond.

Deze PEN-huisjes stonden door de hele Haarlemmermeer, wij woonde vroeger aan de Hoofdweg 1130 naast de boerderij van Thomas, en daar stond ook zo’n PEN-huisje, ik weet nog wel dat er soms een auto tegen aan reed om dat ze bijna op de weg stonden.
arie boesveld, 5 maart 2012
Commentaar Jan:  Hartelijke dank voor de toelichting, Jan. Het zou nog leuk zijn als we echt deze konden localiseren (huisje nr 23)


 
WAT WEET U VAN DEZE FOTO?
Als u iets weet over deze foto klik dan op "Meer over deze foto" en geef uw informatie door!

MEER OVER DEZE FOTO >>  

© Jan Wies 2023 | j.wies@planet.nl | Kruislaan 28, 2131WD Hoofddorp | telefoon: 023 5636680 Gesponsord door Clic2connect